Nyitókép: https://cinemamoziklub.blogspot.com/

Tom Cruise kaszkadőr nélkül újra hozza formáját - mozijajánló

Infostart / InfoRádió - Seres Gerda
2018. augusztus 3. 10:41
Egy újabb látványos akciófilm Tom Cruise-zal, egy mexikói horror és két könnyed nyári családi film - ezt kínálják a héten a mozik.

A Mission: Impossible sorozat legjobbjaként emlegeti több kritikus Tom Cruise most mozikba kerülő újabb dobását: az Utóhatást.

A hatodik részt is a az előző, Titkos nemzetet jegyző Christopher McQuarrie rendezte, és bár csaknem két és fél órás a film – Tom Cruise kaszkadőr nélkül végrehajtott lélegzetelállító bravúrjai mellett ezúttal a történet is izgalmas, fordulatos és jól átgondolt.

A héten érkezik a magyar mozikba a Disney stúdió újabb alkotása: a Barátom, Róbert Gida.

Marc Forster rendezésében a már felnőtt és a kötelezettségeibe szürkült Róbert Gidát csábítja egy újabb mesés kalandra szeretett gyermekkori mackója. A címszerepet Ewan McGregor játssza az előzetes alapján egy szerethető, bájos filmben.

Egy mexikói horrorfilmet is bemutatnak a héten: Guillermo Amoedo Ahol a gonosz lakik című mozija egy ördögűzős-démonos történet.

Három fiatal lány betör egy gazdag házba, és bár először csak a pénzt akarják ellopni, hamarosan kiderül, hogy a pince egy kislányt és súlyos titkokat rejt, innentől pedig már nem olyan egyszerű a menekülés.

A héten mutatják be az Ízlés szerint fűszerezve című brazil-olasz vígjátékot. Egy sikeres séfnek ismétlődő dühkitörései miatt közösségi szolgálatot kell teljesítenie: egy Asperger-szindrómásokkal foglalkozó csoport tagjait kell a főzés rejtelmeire oktatnia. Az egyikük különleges tehetséget mutat, így végül közösen belevágnak egy szakácsversenybe. Az út során kialakuló barátságuk mindkettejük életét megváltoztatja. A kritikák szerint Francesco Falaschi filmje vígjátékként és emberi drámaként is szórakoztató, de könnyen felejthető nyári alkotás.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Heti moziajánló
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást