Nyitókép: Faludi Imre

Újítva nyit a Budapest Park

Infostart / InfoRádió - Fehér Anna
2018. április 26. 16:43
A Margaret Island koncertjével nyit május 3-án a Budapest Park. Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezető igazgatója az InfoRádióban a programokról, és újításokról beszélt.

Kólya Dániel, a Park ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy május harmadikán a Margaret Island-el fog nyitni a Budapest Park.

Május negyedikén több év után visszatér hozzánk a Tankcsapda, várhatóan egy teltházas koncerttel, május ötödikén a Punnany Massif jön, akik idén 15 évesek, és május hatodikán Fábián Juli emlékkoncert lesz

- mondta, hozzátéve, hogy az idei naptárjuk tele van már nevekkel, csak még nem hirdették meg az összes fellépőt.

"A magyar élvonalból mindenki megjelenik nálunk: Punnany Massif, Intim Torna Illegál, Wellhello, Halott Pénz, Quimby, visszajön hozzánk a Kovalsky, Brains, Irie Maffia. Lesz Vad Fruttik lemezbemutató, de lesz Caramel, Demjén Ferenc, TNT, Budapest Bár, és Rúzsa Magdi is" - mondta Kólya Dániel.

Hozzátette, hogy a Park nagy változáson ment keresztül, a faburkolatot teljesen felújították, ez egy jelentős kényelmi beruházás volt.

A Nagyszünetnek nevezett kisebb régi-új helyszínen akusztikus koncertek, művészeti programok, cirkuszi és színházi előadások lesznek, és megújul itt a kertmozi is. Ezen felül lesz egy dedikált borpult is.

Aki járt már a Parkban, az tudja, hogy ugyan a koncertek este 10-kor befejeződnek, de a Park nem zár be. Ekkor indulnak az esti bulik, amelyekre idén ráerősítenek Kólya Dániel szerint.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Nyit a Budapest Park
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást