Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Horror, anyukás filmek és az emojik a héten a mozikban

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Jövő héten mutatnak be egy nyári zenés magyar filmet, addig azonban megnézhetünk egy amerikai horrort, két újabb züllött anyukás-vígjátékot, és egy gyerekfilmet.
annabelle-2-a-teremtes

A héten kerül a mozikba az Annabelle 2: A teremtés című film, a Démonok között univerzumában ezúttal egy újabb rémisztő horror-babás történet született. Az első kritikák – az előzményeket tekintve, komoly meglepetéssel – egy igazán jól szerkesztett, hátborzongató alkotásról számolnak be, így a műfaj rajongói feltétlen nézzék meg.

bebibumm.19293

Két anyukás vígjáték debütál a héten, az egyik a Juliette Binoche főszereplésével készült francia vígjáték, a Bébibumm. A kritikák szerint a lányával egy időben teherbe eső anyukáról szóló történetben sok az üresjárat, van némi ripacskodás is, de alapvetően szerethető, bájos film.

anyak-elszabadulva.19111.

Az Anyák elszabadulva néhány túlhajszolt nő történetét állítja a középpontba – az előzetes alapján alig különbözik a tavaly kijött Rossz anyáktól, viszont egyetlen nagy sztár sem bukkan fel a filmben. Tekintve, hogy a Mila Kunis főszereplésével készült mozi milyen szép bevételt hozott, talán ez az alkotás is megtalálja a célközönségét.

az-emoji-film.19125

A héten mutatják be a gyerekeknek szánt Emoji-filmet, amelyben megelevenedik a telefonunk belseje. A történet főszereplője egy olyan emoji, ami a szükséges egy érzelemnél jóval többféle érzés kifejezésére képes, és ezzel jó nagy kalamajkát okoz. Bár az ötlet jónak tűnhet, a film az ImDb-n bekerült a legrosszabb értékelést elért filmek toplistájára, ami nyilván nem sok jót ígér.