eur:
394.52
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom

Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom

A kétszeres Kossuth és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő emberfeletti erővel küzd azért, hogy jobban legyen. "Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok” - idézi Törőcsik Marit a Ripost.

Év eleje óta kórházban fekszik Törőcsik Mari, csak egy rövid időre engedték haza az orvosok, amikor Budapestről velemi otthonába költözött, hogy a közeli, szombathelyi Markusovszky kórház belgyógyászati osztályán folytassák a kezelését. Orvosai a nap huszonnégy órájában megfigyelés alatt tartják.

A 81 éves színészlegenda állapotáról eddig rossz hírek érkeztek. Nemrég kiderült, hogy nincs étvágya és keveset eszik, így annyira legyengült, hogy az ágyából sem tud felkelni.

Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom

Ám Törőcsik Mari és a hozzá közelállók is bíznak abban, hogy sikerül visszanyernie az erejét, aminek segítségével egyszer már visszatért a kómából, miután 2008 októberében egy rutinvizsgálat során összeomlott a keringése.

"Még nem fogok meghalni. Nem akarom, hogy a közönségnek a kórházi időszakom legyen az utolsó maradandó emléke rólam.

Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok”

– mondta a színésznő, akit egyébként októberben láthatunk majd Mészáros Márta új filmjében, az Aurora Borealisban, melyben egy élet és halál között lebegő, idős asszonyt alakít.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×