Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom

InfoRádió
2017. augusztus 9. 12:57
A kétszeres Kossuth és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő emberfeletti erővel küzd azért, hogy jobban legyen. "Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok” - idézi Törőcsik Marit a Ripost.

Év eleje óta kórházban fekszik Törőcsik Mari, csak egy rövid időre engedték haza az orvosok, amikor Budapestről velemi otthonába költözött, hogy a közeli, szombathelyi Markusovszky kórház belgyógyászati osztályán folytassák a kezelését. Orvosai a nap huszonnégy órájában megfigyelés alatt tartják.

A 81 éves színészlegenda állapotáról eddig rossz hírek érkeztek. Nemrég kiderült, hogy nincs étvágya és keveset eszik, így annyira legyengült, hogy az ágyából sem tud felkelni.

Ám Törőcsik Mari és a hozzá közelállók is bíznak abban, hogy sikerül visszanyernie az erejét, aminek segítségével egyszer már visszatért a kómából, miután 2008 októberében egy rutinvizsgálat során összeomlott a keringése.

"Még nem fogok meghalni. Nem akarom, hogy a közönségnek a kórházi időszakom legyen az utolsó maradandó emléke rólam.

Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok”

– mondta a színésznő, akit egyébként októberben láthatunk majd Mészáros Márta új filmjében, az Aurora Borealisban, melyben egy élet és halál között lebegő, idős asszonyt alakít.