eur:
392.83
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Drasztikus döntést hozott Törőcsik Mari

Drasztikus döntést hozott Törőcsik Mari

Még a barátainak sem engedi Törőcsik Mari, hogy meglátogassák a kórházban. A Nemzet Színészét hosszú ideje a szombathelyi Markusovszky kórházban kezelik.

Törőcsik Mari először januárban lett rosszul, majd márciusban is orvosi segítségre szorult. Azóta folyamatosan a szombathelyi Markusovszky kórházban van. Bár többször is úgy nyilatkozott, hogy nemsokára újra színpadon állhat, de a Bors szerint az idén például már biztosan nem lép fel a Nemzeti Színházban. Sokan aggódnak a művésznő jelenlegi állapota miatt, így természetes, hogy kollégák, barátok, pályatársak és újságírók is keresik őt telefonon.

"Most éppen jobban vagyok, de vannak nehéz napjaim. Nem tudom, mikor fognak kiengedni a kórházból. A laboreredmények elvileg jók, legalábbis azt mondják” - mondta Tö­rőcsik Mari az AC News-nak, majd mikor megkérdezték tőle, hogy gyakran látogatják-e a barátai, meglepő választ adott: „Nem engedem, hogy meglátogassanak még a barátaimnak sem. De most sok pihenésre van szükségem.”

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×