Kompatibilitási próba: Nagy Gatsby Party a Kobuciban

Infostart
2017. június 29. 17:37
Nagy Gatsby Party lesz csütörtök este a Kobuci kertben. Gájer Bálint az InfoRádióban elmondta, a zenekarával első alkalommal lép fel Szűcs Gabival és a Stereo Swinggel.

„Akusztikusan fogunk játszani, természetesen el fog hangzani egy-két nagyon klasszikus swingdal, például a New York, New York, és aztán világslágereket utaztatok vissza a swing irányába, ezáltal mindig egy picit közelebb kerülünk hozzá, hogy aztán Szűcs Gabiék adják igazából ezt a típusú zenét. Lesz két közös dalunk is.”

Az este héttől hajnalig tartó komplex programban lesz táncbemutató is, a tíz óráig tartó élőzene után elektroswinges dalok szólnak majd egy dj lemezjátszójáról – mondta Gájer Bálint. Az énekes elmondta, elhangoznak olyan dalok is, amelyek a filmben voltak, de lesz egy-két újdonság is.

„Sok dal átírható swinges hangzásúra, az angol nyelv lüktetése miatt, amivel próbálkoztam, működik. Magyar nyelven már ez nehezebb, ott ugyanis más helyre kerülnek a hangsúlyok. Majd kiderül, hogy ez a zene mennyire Kobuci-kompatibilis.”


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kompatibilitási próba: Nagy Gatsby Party a Kobuciban
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást