eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az intenzív osztályra került Jordán Tamás

Az intenzív osztályra került Jordán Tamás

Jordán Tamást a pécsi klinika intenzív osztályán kezelik, miután a Pécsi Országos Színházi Találkozón elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe.

A szombathelyi Weöres Sándor Kórház igazgatója még szombaton szenvedett sérülést Pécsett, a Blikk úgy tudja, arc- és koponyacsontja is megrepedt. Jordán azt mondta, az lehetett a baj, hogy aznap keveset evett és ivott, ezért leesett a vércukorszintje. A lapnak elárulta, hogy még egy ideig kórházban marad, és a gyógyulása érdekében senkit nem engednek be hozzá.

"Az intenzív osztályon vagyok, ezért egyáltalán nem fogadhatok látogatókat. Nincs fájdalmam, szerencsére nem fáj a fejem. Ugyanakkor nagyon gyenge vagyok még, most az a legfontosabb, hogy visszanyerjem az erőmet" – mondta Jordán Tamás.

Jordán Tamás áprilisban egy próbán esett el, akkor jobb kezének kisujja sérült meg. 

A POSZT-on történt balesetről a Weöres Sándor Színház közleményben adott hírt, amelyben az állt, hogy Jordán állapota stabil, de előreláthatóan pár napot pihennie kell. Többet egyelőre a színház sem tud arról, mikor térhet vissza Szombathelyre Jordán.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×