eur:
393.29
usd:
367
bux:
66620.54
2024. április 25. csütörtök Márk

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével

A gyermekkel való értékes együttlétre, játékra és kulturális kalandokra ad lehetőséget a 14. alkalommal Szerencsen, a Rákóczi-vár területén megrendezett Kolompos Családi Tábor június 19-25-között - mondta el az InfoRádiónak Nagy Zoltán, a Kolompos Együttes vezetője.

A Kolompos tábor különlegessége, hogy ide nem csak a gyermekeket, hanem az egész családot várják - mutatott rá a Kolompos Együttes vezetője.  

"A cél az, hogy együtt legyünk, mert nem csak az fontos számunkra, hogy a muzsikánkat és a táncokat megismerjék, hanem igenis együtt játszhassanak a családok" - hangsúlyozta Nagy Zoltán.  

Mint fogalmazott, egyfajta ismeretterjesztés, amit csinálnak: a gyermekdalokon keresztül a felnőttekkel is igyekeznek megszerettetni a népzenét.

Elmondta, hogy mivel a féléves korú gyermekektől egészen a nagymamákig terjedő korosztály érdeklődik a programjaik iránt, előbb-utóbb az egész családokkal összeismerkednek.

A táborba is közös nyaralásra várják a családokat,

minden korosztály számára kínálnak érdekességeket. 

A legkisebbeket a Tipegő-topogóra várják, ami egy zenés, játékos baba-mama foglalkozás Kaszás Villő vezetésével.

A nagyobbak számára indul a Kiscsikó tánctanoda, valamint a mulatságokon mindig lesz tánctanítás a felnőttek számára is.

Mivel a tábor Tokajhegyalján, az egyik legszebb borvidéken terül el, a felnőttek számára pincelátogatást is szoktak szervezni, az apukáknak külön esti focimeccseket rendeznek.

Idén lesz sárkányeregetés is: a sárkányokat a családoknak közösen kell elkészíteniük és közösen gyakorolják majd a régi játékot is.

A tábortüzes esték szintén minden korosztálynak szólnak, miként a művelődési házas mulatságok is mindenki számára vonzóak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

A 2008-as pénzügyi válság kirobbanása utáni állapotokat idézte a magyar lakáshitelpiac tavalyi inaktivitása: ebben az évezredben egyedül 2013-ban történt kevesebb lakáshitel-folyósítás, mint tavaly. A KSH friss adatai alapján összesen 652 ezer lakáscélú hitelszerződés él Magyarországon, ami 22%-kal elmarad a 2008-as csúcstól. A hitelből finanszírozott lakásvásárlások aránya nagyjából egyharmadra süllyedt, vagyis aki tehette, nem hitelből vásárolt. Az idei év már a fellendülésről szól, de hogy miként zajlik ez, arról a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján lehet érdekes szakértői véleményeket hallani, érdemes mielőbb regisztrálni!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×