eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Most tényleg jön a Puskás-film!

Most tényleg jön a Puskás-film!

Andy Vajna producerként fog részt venni a projektben. Legalább a kétezres évek vége óta terveznek filmesek egy életrajzi filmet, a mostani előkészületek viszont szinte titokban zajlottak.

Az már egészen biztos, hogy a producere a filmügyi biztos, Andy Vajna lesz, forgatókönyvírója pedig Vajna korábbi alkotótársa, Joe Eszterhas, többek között a Szabadság, szerelem, az Elemi ösztön, és a Showgirls hollywoodi forgatókönyvírója - írta az Index.

„Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhas-zal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” – nyilatkozta az Indexnek Andy Vajna.

Futballrajongás és országmarketing

A film magánfinanszírozásban fog készülni. Ez a magyarázatot ad arra is, hogy az egyébként transzparensen működő Magyar Nemzeti Filmalapnál semmi információt nem találni a filmről.

Orbán Viktor foci- és Puskás-rajongása mellett a másik filmszakmán kívüli érv és cél, amit Vajna készülő filmje szolgálna, az országmarketing. „Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás életéről film készüljön” – mondta Vajna.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×