eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Mindent vitt a Zootropolis

A Zootopolis - Állati nagy balhé hat kategóriában is elnyerte az animációs filmek Oscarjának is nevezett Annie-díjat a hétvégén Hollywoodban.

A szombaton megrendezett 44. Annie Awards ceremónián a Zootropolis - Állati nagy balhé a legjobb animációs film, a legjobb rendezés és a legjobb forgatókönyv díját is megkapta. Elemzők szerint a Disney-produkció, amely már a Golden Globe-díjat is elnyerte, és világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak rá jegyet a nézők, a legesélyesebb az Oscar-díjra is az animációs film kategóriában.

A gálán a Zootropolis egyik szinkronszínésze, Jason Bateman megosztva nyerte el a legjobb szinkronhang díját a Vaiana című animációs filmben közreműködő Auli'i Cravalhóval.

A Ghibli stúdióban készült A vörös teknős című alkotás a legjobb független stúdióban készült animációs film díját kapta, a Kubo és a varázshúrok pedig a karakterek animációjáért, a produkciós tervezésért és a vágásért vihetett haza Annie-díjat.

Tavaly az Agymanók című Pixar-Disney animációs film vihette haza a legjobb animációs film trófeáját az Annie-ceremóniáról, később az Oscar-díjat is elnyerte.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×