eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma
Elképesztő produkció egy magyar artistalánytól

Elképesztő produkció egy magyar artistalánytól

Bronz Bohóc-díjat és három különdíjat nyert a monte-carlói Ifjúsági Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Komenda Zsófia magyar artista.

A Sophia művésznéven fellépő 19 éves artista egyedüli magyarként vett részt a hétvégi seregszemlén - közölte a Fővárosi Nagycirkusz.

Komenda Zsófia junior rúdtánc Európa- és világbajnokot egy éve fedezte fel és vette szárnyai alá egy világhírű magyar artistapár, Kristóf Krisztián és Demjén Natália, ők tanították be neki azt a légtornászmutatványt, amelyet egy tíz méter magasban lebegő rúdon mutatott be.

Az artista fellépett már Peruban, ahol egy nemzetközi műsor egyik kiemelt női főszereplőjeként dolgozhatott, illetve Guatemalában, ahol a The Vampire Circus tematikus produkcióban szerepelt. Első magyarországi szereplése decemberben volt a Fővárosi Nagycirkusz téli műsorában.

Az artistát már a következő két évre leszerződtették, többek között az Európa Park jégrevüjében fog szerepelni, ezt követően a Párizsi Cirque D'Hiverben lesz látható, majd egyik szereplője lesz a világhírű Bouglione család franciaországi turnéjának is. A monte-carlói díjkiosztó után München, Berlin és Madrid vezető cirkuszai is szerződést kínáltak a fiatal tehetségnek.

A kétnapos Monte-carlói Ifjúsági Cirkuszfesztivált 2012 óta rendezik meg a felnőtteknek szóló nagyverseny mintájára. A megmérettetésen 10 és 20 év közötti fiatalok versengenek az Arany, Ezüst és Bronz Bohóc-díjért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×