eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Titkos koncerten búcsúztatta Obamáékat a szupersztár

Bruce Springsteen "titkos" búcsúkoncertet adott a Fehér Házban Barack Obama leköszönő amerikai elnöknek és alkalmazottainak.

"Kedves gesztus volt ez Bruce-tól, hogy így mondjon köszönetet Obama elnöknek, a személyzetének és azok családjának" - idézi az egyik jelenlévőt az amerikai zenész rajongói oldala, a backstreet.com.

Springsteen múlt csütörtökön, "családias hangulatban" 15 akusztikus dalt adott elő 250 vendég előtt az elnöki rezidencia keleti szárnyában. A koncerten Barack Obama és a first lady is jelen volt. Springsteen mellett két számban felesége, Patti Scialfa is énekelt.

A dalok között Springsteen politikáról és az előadott slágerek létrejöttének körülményeiről beszélt. Az énekes-gitáros Barack Obama nyolc évvel ezelőtti beiktatási ünnepségén is zenélt, utódja, Donald Trump pénteki beavatásán azonban sok más művész mellett Springsteen, sőt a Springsteen tribute zenekar (B. Street Band) sem vállalta el a fellépést.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×