eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Jobban van a Star Wars sztárja

Továbbra is egy Los Angeles-i kórházban kezelik a Star Wars-filmekből ismert Carrie Fisher színésznőt, állapota már stabilizálódott - tudatta az édesanyja vasárnap a Twitteren.

Carrie Fishert szívroham miatt szállították kórházba Los Angelesben, helyi idő szerint pénteken. Édesanyja vasárnap megnyugtatta a színésznő miatt aggódó rajongókat, közölte: "Carrie állapota stabil. Ha bármi változik, tudatni fogjuk. Köszönöm a jókívánságokat és az imákat a rajongóknak és barátoknak".

A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismertté vált színésznő testvére, Todd Fisher korábban annyit mondott, hogy nővére a legjobb orvosi kezekben van.

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot helyi idő szerint péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni. Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték a Los Angeles-i kórházba, az első értesülések szerint válságos állapotban. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részben is láthatták.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×