Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hegyi Barbara: jó nézni, mit művelünk az életünkben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szellemes dialógusok, mulatságos helyzetek jellemzik Neil Simon önéletrajzi ihletésű darabját, amelyben egy özvegy férfi és egy elhagyott nő talál egymásra. Az Ölelj át! bemutatója péntek este lesz a Spirit Színházban. A főszereplő nőt játszó Hegyi Barbara szerint az előadás azért szerethető, mert pont olyan, mint a mi életünk - csak egy kicsit humorosabb.

„Mindig izgalmas, amikor semmi más nem történik, csak a szívünkkel és az agyunkkal vagyunk jelen egy színdarabban. Nagy események nincsenek, egy ez úgynevezett társalgási színdarab, nagy tereket nem szaladgálunk be, nagyrészt üldögélünk és beszélünk, tehát fejben és szívben kell megtenni az utakat. Ez önmagában nagyon kihívás” - mondta Hegyi Barbara.

A színművész hozzátette, a darab nagyon szellemes, jó fordulatokat használ, nagyon igazi, sok helyen nagyon eredeti. A két ember megismerkedése bár nagyon életszerű, kicsit különösebb és a megérkezés gubancosabb. Hozzátette, ismerjük ezeket az embereket, a fordulatokat, csak talán nem ebben a sorrendben.

„A szívben van a humora és a humorában a szíve. A kettő nem szétválasztható. A nézők általában imádják ezeket a típusú darabokat. Egyrészt magukra ismernek, másrészt nagyon szórakoztató módon meséli el mindazokat, ami miatt a hétköznapokban szenvedünk, vagy amire vágyakozunk. Mindig jó nézni és megélni, hogy valaki más játssza a szerepemet és nézőként látom, miket szoktam művelni a saját életemben” - fogalmazott Hegyi Barbara.