Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ezek voltak idén itthon a legnézettebb YouTube-videók

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A paródiák és a vicces videók voltak legnépszerűbbek a legnagyobb videomegosztó portál hazai felhasználói körében. A zenei videók között Sia volt a legfelkapottabb, de két magyar előadó is ott van a legnézettebb tíz felvétel között.

Már negyedik éve teszik közé Magyarország legfelkapottabb YouTube-videóinak listáját. A paródiák és vicces videók továbbra is rendkívül népszerűek: PamKutya és JustVidman több videója is szerepel a legkeresettebb között.

PamKutya Adele: Hello című dalának paródiája végzett az első helyen, a második is PamKutya Majka-paródiája, míg JustVidman Lények, amikről még nem hallottál videója a dobogó harmadik fokáig jutott.

Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistáját Sia és Sean Paul Cheap Thrills című videója vezeti, de Majka itt is második, csak a saját klipjével, és a nemzetközi sztárok mellett a nyolcadik legnépszerűbb Halott Pénz Majd című dala.

Az interneten egyre inkább terjednek a videós tartalmak, a YouTube-ra ma már percenként több mint 400 órányi anyagot töltenek fel és naponta több százmillió órányi videót néznek meg az internetezők.

Havonta több mint 1 milliárd ember néz videókat a YouTube-on, a 2016-os év legfelkapottabb YouTube videóját, PamKutya Adele - Hello paródiáját, például több mint 3 milliószor nézték meg.

A YouTube toplisták összeállításakor a nézettség mellett azt is figyelembe vették, hogy egyes videók mekkora hatást váltottak ki, hányan osztották meg, kommentelték és lájkolták őket.

Magyarország legfelkapottabb YouTube videói (2016)

1. Adele - Hello PARÓDIA ! Pamkutya

2. Majka - Eléglesz PARÓDIA ! Pamkutya

3. Lények, amikről még nem hallottál 1. rész

4. Katasztrofális Android alkalmazások 7. rész

5. Nyari flash 3 - szokik a malna - namasztek

Magyarország legfelkapottabb zenei YouTube-videói (2016)

1. Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul

2. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" (Official Music Video)

3. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)

4. Coldplay - Hymn For The Weekend (Official video)

5. Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna