eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Visszatér Budapestre Violetta

A Violetta című népszerű tini tévésorozat sztárja, Martina Stoessel visszatér Magyarországra: A Violetta Live keretében tartott négy tavalyi budapesti koncert után az argentin színész és énekesnő európai turnéja keretében 2017. április 2-án lép fel a Sportarénában.

A turné címe Tini - Got Me Started, ez lesz Martina Stoessel első szóló koncertsorozata. A turnén elhangzanak számok Tini című, idén megjelent albumáról, de szerepelnek a műsorban új filmjének betétdalai, illetve a Violetta-sorozat zenéje is.

Martina Stoessel nemrég főszerepet játszott a Tini: El Gran Cambio de Violetta című filmben.

A Tini Tour 2017. március 28-án Milánóban indul, majd Róma és Budapest után Lengyelország, Ausztria, Svájc és Németország következik.

A 19 éves Martina Stoessel argentin színésznő, énekesnő, táncosnő és modell. Színészi karrierje 2012-ben indult, amikor a Disney tévésorozatában, a Violettában ő kapta meg a főszerepet. Az eddig három évadot futott Violetta az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció, amely egy tinédzser, Violetta életének fordulatait mutatja be. A történet szerint a főhős többéves európai tartózkodása után tér vissza szülővárosába, Buenos Airesbe, ahol énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több tízmillió nézőt vonzott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×