Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Visszatér Budapestre Violetta

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Violetta című népszerű tini tévésorozat sztárja, Martina Stoessel visszatér Magyarországra: A Violetta Live keretében tartott négy tavalyi budapesti koncert után az argentin színész és énekesnő európai turnéja keretében 2017. április 2-án lép fel a Sportarénában.

A turné címe Tini - Got Me Started, ez lesz Martina Stoessel első szóló koncertsorozata. A turnén elhangzanak számok Tini című, idén megjelent albumáról, de szerepelnek a műsorban új filmjének betétdalai, illetve a Violetta-sorozat zenéje is.

Martina Stoessel nemrég főszerepet játszott a Tini: El Gran Cambio de Violetta című filmben.

A Tini Tour 2017. március 28-án Milánóban indul, majd Róma és Budapest után Lengyelország, Ausztria, Svájc és Németország következik.

A 19 éves Martina Stoessel argentin színésznő, énekesnő, táncosnő és modell. Színészi karrierje 2012-ben indult, amikor a Disney tévésorozatában, a Violettában ő kapta meg a főszerepet. Az eddig három évadot futott Violetta az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció, amely egy tinédzser, Violetta életének fordulatait mutatja be. A történet szerint a főhős többéves európai tartózkodása után tér vissza szülővárosába, Buenos Airesbe, ahol énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több tízmillió nézőt vonzott.