eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Bővül Rowling legendás bestia-sorozata

Ötrészes lesz az eredetileg trilógiának tervezett Legendás állatok és megfigyelésük című filmsorozat, J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője csütörtök este jelentette be a hírt.

A fiktív tankönyvre épülő sorozat első részét, amelyben mások mellett Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller és Alison Sudol is szerepel, november 18-án mutatja be a mozikban a Warner Bros. filmstúdió.

Rowling rajongóit egy olyan élőben közvetített londoni rendezvényen lepte meg a hírrel, amelyre Los Angeles-i, római és más városokban lévő nézőket is bekapcsoltak.

A mozifilmsorozat a legendás bestiákért rajongó Göthe Salamandert követi nyomon. Rowling korábban azt nyilatkozta, hogy a New Yorkban játszódó történet se nem folytatása, se nem előzménye a sorozatnak, hanem Harry Potter mágikus világának kiterjesztése.

Az írónő a Harry Potter-könyvsorozat negyedik és ötödik kötetének megjelenése között vetette papírra a fiktív tankönyvet, amely a történet szerint hetven évvel az ifjú varázslótanonc felbukkanása előtt íródott, 1926-ban, New Yorkban játszódik.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×