Kapuzárási Piknik lesz a Budapest Parkban

InfoRádió / MTI
2016. szeptember 18. 08:39
Kapuzárási Piknik címmel ötnapos nyárbúcsúztató fesztivált tartanak a Budapest Parkban szeptember 21-től 25-ig. A fellépők között lesz a Péterfy Bori és a Love Band, a Brains, a Vad Fruttik, a Punnany Massif és a brit Example.

A fesztivál nyitónapján, szeptember 21-én szerdán a Péterfy Bori és a Love Band játszik. A zenekar a Budapest Parkban mutatta be júliusban Szédülés című új lemezét, és most visszatér, olyan közreműködőkkel, mint Minda Endre, Lovasi András, Henri Gonzo, a Supernem több tagja és Egyedi Péter. Utóbbi az Óriással előzenekarként is fellép - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szeptember 22-én csütörtökön a drum and basst játszó Brains ad koncertet, előtte a Pannonia Allstars Ska Orchestra melegít be. Pénteken a Vad Fruttik nemcsak nyári, de budapesti évzáró fellépését tartja a Parkban, a csapat előtt az Esti Kornél hangol az estére. A Punnany Massif idén néhány fesztivált leszámítva csak itt lépett színpadra, a nyár búcsúztatására szeptember 24-én szombaton elhívják valamennyi előadót, akivel valaha együtt játszottak. A Punnany előtt Marge és zenekara játszik.

A Budapest Park utolsó idei koncertjét a brit Example adja. Az ismert producer-énekes nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a Changed the Way You Kiss Me, a What We Made vagy a Chasing The Sun. Jelenleg hatodik albumán dolgozik, erről ízelítőként nemrég mutatta be a Latert. Example előtt JumoDaddy és barátai melegítenek be, köztük MC Kemon, Sena, Lábas Viki és Horváth Boldi, az afterpartyról Edo Denova és Dj Gomes gondoskodik.