Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb hírek Kulka Jánosról

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kulka János állapota sokkal gyorsabban javul, mint az az első hírek alapján várható lenne.

A színész állapota sokkal gyorsabban javul, mint az az első hírek alapján várható lenne. Kulka János gyógyulása gyorsabban történik, mint sokan hitték. Beszéde szinte már teljesen tökéletes, inkább a mozgásával vannak még problémák - írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozott a művész egyik ismerőse, aki arról számolt be, hogy Kulka állapota biztató, ám testvérén és a rehabilitációt végző szakembereken kívül egyelőre senkivel nem találkozik személyesen.

Kulka János színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy otthonában gyógyulhat - olvasható a család korábbi, még május 18-i közleményében.

Kulka János megfelelő szakemberekkel támogatott rehabilitációja folytatódik. "Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához" - írták a közleményben.

Mint kiemelik, továbbra is igyekeznek a művész számára lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Emellett a közleményben megköszönik a folyamatosan érkező biztató szavakat, amelyeket tolmácsolnak a színésznek.

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész "az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".