eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Kezdődik a Borsodi Fonó fesztivál

Ma kezdődik a Borsodi Fonó Folk Fesztivál, amelyen fellép egyebek mellett a Quimby, a Halott Pénz, a Csík Zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, Szabó Balázs Bandája, az Agyagbanda, Little G. Weevil, Petruska, valamint a KFT egy különleges formációban Kézdy Luca hegedűssel.

A mostani jubileumi, huszadik Borsodi Fonó fesztivál- amelyet a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. is támogat - pénteken egy nagy közös énekléssel indul Miskolcon, a Városház téren, ahol több száz gyermek részvételével és a járókelőkkel együtt éneklik majd el a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt.

A három nap programját mesterségek bemutatói, népi játszótér, kézműves vásár, utcazene, fesztiválkocsma, táncházak színesítik, a rendezvényen hat tájegység borait lehet megkóstolni. A jubileum alkalmából a húsz év legemlékezetesebb pillanatait felidéző kiállítás is nyílik, ezen helyi fotóriporterek és művészek alkotásait láthatják az érdeklődők.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×