eur:
394.33
usd:
370.58
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Elhagyhatja a kórházat Kulka János

Otthonában gyógyulhat Kulka János.

Kulka János színművész felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat - olvasható a család szerdai közleményében.

Kulka János megfelelő szakemberekkel támogatott rehabilitációja folytatódik. "Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához" - írják a közleményben.

Mint kiemelik, továbbra is igyekeznek a művész számára lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítani, amely elengedhetetlen a teljes felépüléséhez, és ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. Emellett a közleményben megköszönik a folyamatosan érkező biztató szavakat, amelyeket tolmácsolnak a színésznek.

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul, a mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet korábbi közlése szerint a színművész "az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani".

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×