eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Már lehet jelentkezni a krakkói Ifjúsági Világtalálkozóra

Már elérhető a www.krakko2016.hu weboldalról az a jelentkezési rendszer, amelyen keresztül a magyar fiatalok regisztrálhatnak a krakkói Ifjúsági Világtalálkozóra - tudatta a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata.

A katolikus egyház legnagyobb ifjúsági eseményét - amelyen Ferenc pápa is részt vesz - 2016. július 25-31. között rendezik meg. A szervezők 2,5 millió résztvevőre, köztük négy-ötezer magyar fiatalra számítanak - olvasható a közleményben.

A magyar fiatalok a most megnyílt regisztrációs rendszer segítségével június 15-ig jelentkezhetnek. A szervezők önkéntesek jelentkezését is várják: az ő segítségükre mind az előkészületek, mind a krakkói magyar programok megvalósításában számít a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága.

A fiatalok már a világtalálkozó előtti hetet is Lengyelországban tölthetik: az egyházmegyék, szerzetesközösségek és lelkiségi mozgalmak által szervezett előtalálkozók jó alkalmat kínálnak a vendéglátó ország kultúrájának, lelkiségének megismerésére - írták.

Hozzátették: az Ifjúsági Világtalálkozó magyar honlapja folyamatosan tájékoztat a találkozóval kapcsolatos hírekről, a jelentkezés feltételeiről és a programokról.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×