Ingyenes meglepetéskoncertet adott Elton John

InfoRádió / MTI
2016. február 28. 19:55
Ingyenes meglepetéskoncertet adott Elton John a Los Angelesszel szomszédos West Hollywoodban, egy nappal az Oscar-gála előtt, a szabadtéri rendezvényen fellépett Lady Gaga is.

Elton John, a 66 éves Grammy-díjas brit popsztár egy híres lemezkiadó, a Tower Records történelmi épületének parkolójában zenélt több mint egy órán át szombat délben, hogy így köszönje meg a városnak a lehetőséget, amiért az Oscar-gála után minden évben adománygyűjtő estélyt rendezhet AIDS-alapítványa javára West Hollywoodban.

A több mint egy órás meglepetéskoncert hírét csak pénteken este jelentették be, nehogy kezelhetetlenül nagy tömeg gyűljön össze a helyszínen. Sokan a környező épületek ablakaiból és a háztetőkről hallgatták a világsztárt és sztárvendégét, Lady Gagát, akit vasárnap este várnak az Oscar-díjkiosztóra is.

Elton John több régi slágere mellett elénekelt néhány számot új, Wonderful Crazy Night című albumáról is, továbbá duetteket adott elő Lady Gagával.

A színpadon Lindsey Horvath West Hollywood-i polgármester köszöntötte Johnt, aki egy közeli klubban, a Troubadourban debütált Amerikában 1970-ben.

Elton John eddig 321 millió dollárt (91,5 milliárd forint) gyűjtött az AIDS-kutatásokra, a betegség megelőzésére és a betegek segítésére.