eur:
394.24
usd:
370.46
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Adele végigzokogta a Grammy másnapját

Adele brit énekesnő végigzokogta a hétfői Grammy-gála másnapját, miután várva várt fellépését műszaki hiba zavarta meg, amitől úgy tűnt, mintha hamisan énekelne.

"Annyira kínosan éreztem magam. Szinte végigzokogtam a napot" - vallotta be a hatszoros Grammy-díjas előadó egy interjúban Ellen DeGeneres műsorvezetőnek.

A hétfői Grammy-gála volt a 27 éves énekesnő nagy visszatérése négy év szünet után. Adele 25 című új korongja novemberben jelent meg. A lemez eladási rekordot döntött az Egyesült Államokban, világszerte mintegy 15 millió példányt kapkodtak el belőle, így rövid idő alatt 2015 legkeresettebb albuma lett.

Az énekesnő neve ugyanakkor nem szerepelt az idei Grammy-jelöltek között, mivel új lemeze túlságosan későn jelent meg ahhoz, hogy jelölni lehessen a díjra.

A Los Angeles-i gálán Adele-t mindössze egy zongora kísérte az All I Ask című szám előadása közben. A produkciót azonban technikai hiba zavarta meg: egy mikrofon bezuhant a zongorahúrok közé, aminek következtében a közönség az énekesnőre nem jellemző bizonytalan, hamisan csengő hangokat hallhatott.

Adele az interjúban elmondta, azonnal érezte, hogy a dal nem fog jól szólni és utólag azt kívánja, bárcsak leállt volna és elölről kezdte volna a produkciót. "Legközelebb, ha bármi ilyesmi történik, le fogok állni. Azt mondom majd, sajnálom, de nekem ez így nem megy. Ha van időnk, kezdjük újra, gyerünk, máskülönben viszlát" - szögezte le az énekesnő.

Adele azt is elárulta, hogy ma már sokkal nagyobb nyomást érez fellépés közben, mint néhány évvel ezelőtt. "Minél sikeresebb vagyok, annál nagyobb rajtam a nyomás" - fogalmazott.

Az énekesnő február 29-én indul egy kilenchónapos európai és észak-amerikai turnéra, amelyre már minden jegy elkelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×