eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kim Basinger is játszik A szürke ötven árnyalatában

Kim Basinger Oscar-díjas amerikai színésznő is játszik A szürke ötven árnyalata című bestseller második kötetéből készülő filmben - írták az amerikai lapok.

A 62 éves Basinger, a Szigorúan bizalmas és a 9 és fél hét sztárja elvállalta Elena Lincoln szerepét, aki a regényben a címszereplő, Christian Grey üzlettársa és volt szeretője.

Az utóbbit az új részben is a 33 éves Jamie Dornan ír színész, Anastasia Steele diáklányt a 26 éves Dakota Johnson amerikai színésznő játssza.

A tudósítások szerint a forgatás tavasszal indul. Az Universal filmstúdió tervei alapján közvetlenül a Fifty Shades Darker című második folytatás után kezdik a Fifty Shades Freed című harmadik epizód munkálatait, a rendezést James Foley (Kártyavár Netflix-sorozat, Mocskos zsaruk) veszi át. Az első rész direktora, Sam Taylor-Johnson nem vállalta az újabb részek rendezését.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×