eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Miley Cyrus lesz Woody Allen partnere

Miley Cyrus popsztár lesz az egyik főszereplője Woody Allen online tévésorozatának, amelyet az Amazon számára készít a világhírű rendező.

A provokatív színpadi megjelenéséről elhíresült Cyrus hétfőn az Instagram közösségi képmegosztó portálon jelentette be, hogy megkapta a szerepet.

A Disney sztárjaként induló, majd karrierjét énekesként folytató 23 éves előadó Elaine May-jel és Woody Allennel együtt fog szerepelni az internetes áruház médiavállalkozása, az Amazon Studios új sorozatában.

A félórás epizódokból álló széria a hatvanas években játszódik, a forgatás márciusban indul. Az egyelőre cím nélküli sorozatot a New York Times szerint még idén műsorra tűzi az Amazon a Prime Instant Video nevű szolgáltatásán, és az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, valamint Németországban láthatja majd a közönség.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×