eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tom Cruise az új Múmia-filmben

Tom Cruise alakítja a Múmia új feldolgozásának főszerepét, a kalandfilm 2017 nyarán kerül a mozikba.

A produkciót Alex Kurtzman rendezi, a forgatókönyvet Jon Spaihts (Prométheusz) írta. A női főszerepet Sofia Boutella játssza, akit a nézők a Kingsman: A titkosszolgálat című filmben is láthattak korábban - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A Boris Karloff brit horrorsztárral forgatott Múmia című 1932-es horrorfilm nyomán 1998-ban készült el Stephen Sommers rendezésében A múmia című kalandfilm Brendan Fraser és Rachel Weisz főszereplésével. A produkció két folytatást ért meg (A múmia visszatér, A múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja).

Az új Múmia-filmben Tom Cruise a haditengerészet különleges egységével kutat terroristák rejtekhelye után az iraki sivatagban, de csak sírrablókat találnak egy ősi sírboltban, amelyben misztikus erők szabadulnak el.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×