eur:
394.78
usd:
371.24
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Tarolt A Halálos iramban 7, az Agymenők és Ellen DeGeneres

A Halálos iramban 7, az Agymenők és Ellen DeGeneres is több díjat kapott szerdán Los Angelesben a People's Choice Awards közönségdíjak átadásán.

Mint az élő műsor házigazdája, Jane Lynch, a Glee - Sztárok leszünk tévészéria sztárja elmondta, idén több mint 200 millió szavazat alapján ítélték oda a filmes, televíziós és zenei kategóriákban átadott díjakat, amelyekre online voksolhatott a közönség.

Ellen DeGeneres televíziós műsorvezető idén rekordot döntött: 17. közönségdíját vehette át az estén, emellett ő kapta a humanitárius díjat is a rászoruló gyerekek, a környezetvédelem, az állatok jogai és az egészségügy támogatásában végzett munkájáért.

A legjobb film és a legjobb akciófilm díját is a Halálos iramban 7 kapta a rajongóktól. Az elismerést a produkcióban szereplő Vin Diesel vette át. Köszönőbeszédében felidézte, milyen nehéz is volt befejezni a munkát Paul Walkernek, a film másik főszereplőjének halálos kimenetelű autóbalesete után.

A vígjátékok közül a Tökéletes hang 2. győzött, a drámai filmek mezőnyében pedig a Mentőexpedíció. A családi filmeknél a Minyonok, a thrillereknél az Elrabolva 3. utasította maga mögé a vetélytársakat.

A nézők kedvenc filmszínésze Channing Tatum (Magic Mike, Aljas nyolcas) lett. A a legjobb színésznő díját pedig Sandra Bullock (Gravitáció, Our Brand is Crisis) vehette át.

A legjobb televíziós sorozat díja az Agymenőknek jutott, amely egy tévés vígjátéki kategóriában is győzedelmeskedett.

A ceremóniát egy rövid incidens zavarta meg, amikor a The Talk című műsor stábja a színpadra lépett, hogy átvegye a kedvenc napközbeni tévéműsorvezető-csapatnak járó díjat. Egy piros dzsekis fiatalember rontott fel a színpadra, de a biztonságiak eltávolították.

A kedvenc férfi zenei előadó díját Ed Sheeran kapta, Taylor Swift pedig a hallgatóság kedvenc énekesnője lett. Az albumok közül a legtöbb szavazatot Meghan Trainor Title című lemeze kapta, a közönség kedvenc dala pedig Justin Biebertől a What Do You Mean lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×