eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Összeáll a Guns N' Roses

Összeáll és újra színpadra lép a Guns N' Roses amerikai rockegyüttes az áprilisi kaliforniai Coachella fesztiválon - jelentették be a szervezők hétfőn.

A zenekar énekese, az 52 éves Axl Rose és a gitáros, az 50 éves Slash kibéküléséről, az esetleges összeállásáról hetek óta folynak a találgatások. A fesztivál programjának bejelentése után már hivatalos: a Coachella legnevesebb fellépője a Guns N' Roses lesz.

Slash, vagyis Saul Hudson 1996-ban hagyta ott a legendás csapatot, az újraegyesítést hosszú ideig a gitáros tartotta kizártnak. A banda tagjai két évtizede nem zenéltek együtt.

Hétfőn azonban az Instagram fotómegosztó portálra tette ki Slash az együttes rózsás-pisztolyos logóját, alulra pedig felírta, hogy Coachella. Ugyanez a plakát jelent meg a banda honlapján és Duff McKagan basszusgitáros Facebook-oldalán is.

A Coachella szervezői további részleteket egyelőre nem közöltek az együttes fellépéséről.

A Guns N' Roses 1985-ös alapítása óta több mint 100 millió albumot adott el, leghíresebb dalaik, a Sweet Child O' Mine, a Welcome to the Jungle, a Paradise City vagy a November Rain rockrajongók nemzedékeire voltak óriási hatással.

A Coachella, amely 1999-ben az alternatív rockzene fesztiváljaként indult, mára a nyári amerikai koncertszezon egyik fő attrakciójává vált. A korábbi évek "húzónevei" között ott volt Jay Z, Snoop Dogg és Madonna is.

A kaliforniai Idio városának Coachella-völgyi zenei és művészeti fesztiválját idén két egymást követő hétvége három-három napján, április 15-17-én és 22-24-én tartják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×