eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Ákos DVD-n és a színpadon is duplázik decemberben

DVD-n és 2 CD lemezen jelentette meg Ákos tavaly Dupla Aréna koncertjének kép- és hanganyagát. A premier alkalmából a kiadványról és az idei duplakoncertről Kovács Ákos énekes, dalszerző beszélt az InfoRádiónak.

"2014. decemberében két telt házas, fantasztikus hangulatú estét játszhattunk a Papp László Budapest Sportarénában, ezt a koncertet tartalmazza ez a különleges kiadvány. Itt mutattuk be az Igazán című középlemez anyagát, más repertoárdarabokkal egyetemben. Ez volt a leglátványosabb koncertünk eddig, pedig a látvánnyal korábban sem fukarkodtunk. Később ennek az estének az átalakított anyagát turnéztattuk 2015-ben." - mondta Ákos az InfoRádiónak.

Mint az énekes-dalszerző elmondta, a kiadvány harminc dalt tartalmaz, az előadás teljes anyaga rákerült. Nagyon látványos felvétel, amely 22 kamerával készült és extrát is rejt: aki kezébe veszi az Ákos - Dupla Aréna 2014 című kiadvány koncertfilmjét, ajándékba megkapja az előadás hanganyagát is dupla CD-n, szintén gyönyörű papírtokban.

Decemberben ismét dupla koncerttel lépünk fel az Arénában. "Egy nagy országjáró turnén vagyunk túl, ami nagyon látványos és sikeres, ezek után én egyáltalán nem akartam Aréna-koncertet az év végén" - mondta Ákos. Hozzátette: végül közös ötletviharokban mégis a koncert mellett döntöttek, de arra egyáltalán nem számított, hogy miután végigkoncertezték az évet, még dupla koncertet is adhatnak.

"Ráadásul elég komoly feladat elé állítottuk magunkat azzal, hogy az összeérett, kimunkált repertoárt teljesen meg kell változtatnunk. Bekerülnek a nemrégiben megjelent Még egyszer című stúdióalbum dalai és olyan feldolgozások, amelyeket a turné során játszottunk, de a tavalyi Arénában nem" - fogalmazott Ákos.

Ákos azt is elmondta, hogy a dallista utolsó harmadában korábban nagyon ritkán játszott dalokat is hallhat a közönség, teljesen áthangszerelt formában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×