Ákos DVD-n és a színpadon is duplázik decemberben

Infostart
2015. november 18. 16:37
DVD-n és 2 CD lemezen jelentette meg Ákos tavaly Dupla Aréna koncertjének kép- és hanganyagát. A premier alkalmából a kiadványról és az idei duplakoncertről Kovács Ákos énekes, dalszerző beszélt az InfoRádiónak.

"2014. decemberében két telt házas, fantasztikus hangulatú estét játszhattunk a Papp László Budapest Sportarénában, ezt a koncertet tartalmazza ez a különleges kiadvány. Itt mutattuk be az Igazán című középlemez anyagát, más repertoárdarabokkal egyetemben. Ez volt a leglátványosabb koncertünk eddig, pedig a látvánnyal korábban sem fukarkodtunk. Később ennek az estének az átalakított anyagát turnéztattuk 2015-ben." - mondta Ákos az InfoRádiónak.

Mint az énekes-dalszerző elmondta, a kiadvány harminc dalt tartalmaz, az előadás teljes anyaga rákerült. Nagyon látványos felvétel, amely 22 kamerával készült és extrát is rejt: aki kezébe veszi az Ákos - Dupla Aréna 2014 című kiadvány koncertfilmjét, ajándékba megkapja az előadás hanganyagát is dupla CD-n, szintén gyönyörű papírtokban.

Decemberben ismét dupla koncerttel lépünk fel az Arénában. "Egy nagy országjáró turnén vagyunk túl, ami nagyon látványos és sikeres, ezek után én egyáltalán nem akartam Aréna-koncertet az év végén" - mondta Ákos. Hozzátette: végül közös ötletviharokban mégis a koncert mellett döntöttek, de arra egyáltalán nem számított, hogy miután végigkoncertezték az évet, még dupla koncertet is adhatnak.

"Ráadásul elég komoly feladat elé állítottuk magunkat azzal, hogy az összeérett, kimunkált repertoárt teljesen meg kell változtatnunk. Bekerülnek a nemrégiben megjelent Még egyszer című stúdióalbum dalai és olyan feldolgozások, amelyeket a turné során játszottunk, de a tavalyi Arénában nem" - fogalmazott Ákos.

Ákos azt is elmondta, hogy a dallista utolsó harmadában korábban nagyon ritkán játszott dalokat is hallhat a közönség, teljesen áthangszerelt formában.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást