eur:
394.42
usd:
365.17
bux:
65543.59
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Átadták a színház- és filmművészeti Junior Prima Díjakat

Hét fiatal művész - négy színész, egy bábszínész-rendező, egy rendező és egy fotográfus - vehette át az idei Junior Prima Díjakat magyar színház- és filmművészet kategóriában hétfőn a Budapest Music Centerben

A Prima Primissima Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank elismerését Pálos Hanna, Király Dániel, Trokán Nóra, Nagy Dániel Viktor színművész, Hoffer Károly bábszínész-rendező, Kovács D. Dániel rendező és Dömölky Dániel színházi fotográfus vehette át.

A hetedik alkalommal átadott, kétmillió forinttal járó díjra érdemes - 30 évesnél nem idősebb - fiatal tehetségeket idén is a magyar színház- és filmművészet elismert képviselői jelölték, a díjakról szakmai zsűri döntött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×