eur:
392.88
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Womex - Ma lesz a staféta átadása Santiago de Compostelának

Ma adják át a budapesti szervezők a Womex-stafétát a következő, jövő őszi világzenei expo házigazdájának, a spanyolországi Santiago de Compostelának.

A Bálnába szervezett eseményen mások mellett ott lesz Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Santiago de Compostela képviselői, Szalay-Bobrovniczky Alexandra budapesti főpolgármester-helyettes, Alex Walter, a Womex igazgatója és Weyer Balázs, a budapesti Womexet szervező Hangvető programigazgatója.

Ma lesz a budapesti Womex hivatalos zenei programjának harmadik, befejező napja. A Müpában fellép Herczku Ági és a Banda, a dél-koreai Baraji, a kínai-amerikai Wu Man, a török-francia Forabandit, a chilei-francia Ana Tijoux, a palesztin Tamer Abu Ghazaleh, a dán-norvég-amerikai Alo Wala, a nigeri Mamar Kassey, az indiai-francia Tritha Electric, a ghánai Pat Thomas és a Kwashibu Area Band, a boszniai-horvát-szerb Damir Imamovic Sevdah Takht, a lengyel Muzykanci, a spanyol Canteca de Macao és a Javier Paxarino Trio, a brazil Leandro Fragonesi, az A38 hajó dj-programjában pedig a holland Esta Polyesta, a portugál Rocky Marsiano, valamint az argentin Chancha Via Circuito.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×