eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Jövőre jelenik meg Phil Collins önéletrajza

Jövőre jelenik meg Phil Collins hétszeres Grammy-díjas zenész, énekes és dalszerző önéletrajza.

A Genesis együttes egykori dobosa, az 1980-as évek ikonja egyike a popzene legnépszerűbb művészeinek, olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint az In the Air Tonight vagy az Against All Odds.

Phil Collins egy hétfői közleményben azt írta, hogy bár már többször felkérték memoárja megírására, mostanáig sosem érezte megfelelőnek az időt ehhez. A zenész ígérete szerint a kötet minden szépítgetés nélkül fogja elmesélni az élettörténetét.

Az egyelőre ismeretlen című könyv 2016 októberében fog megjelenni, Nagy-Britanniában a Century, míg az Egyesült Államokban a Crown Archetype gondozásában. Mindkét vállalat a könyv globális jogai felett rendelkező Penguin Random House kiadó tulajdonában áll.

Tricia Boczkowski, a Crown Archetype szerkesztőségi igazgatója szerint a "rendíthetetlenül őszinte" memoár egy olyan Phil Collinsról rántja le a leplet, akit "nem sok ember ismer".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×