eur:
395
usd:
371.78
bux:
66218.74
2024. április 16. kedd Csongor

Első televíziós filmsorozatát írja Nick Hornby

Első alkalommal ír televíziós filmsorozatot Nick Hornby: az angol bestsellerszerző Nina Stibbe Love, Nina című regényének azonos című adaptációját készíti el.

Az öt egyenként félórás epizódból álló minisorozatot 2016-ban kezdi vetíteni a BBC.

"A könyv már most egy modern klasszikus. Olyan sorozatot akarunk csinálni, amely ugyanolyan bájos, vidám és friss, mint Nina Stibbe csodás regénye" - idézte Hornbyt a Hollywood Reporter. Nina Stibbe könyvében saját történetét meséli el: 19 évesen Leicesterből Londonba költözött, hogy babysitterként dolgozzon.

A sorozatot a See-Saw produkciós cég készíti, amely a Top of The Lake című új-zélandi mini krimisorozattal már nagy sikereket ért el. Nick Hornby legutóbb a Vadon című, Reese Witherspoon főszereplésével forgatott életrajzi dráma forgatókönyvén dolgozott.

Hornby mellett a BBC egy másik sikeres írót, Anthony Horowitzot is felkért közös munkára: ő a New Blood című hétrészes krimisorozat elkészítésében közreműködik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×