eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Jennifer Hudson is fellép az Oscar-gálán

Az Oscar- és Grammy-díjas színésznő-énekesnő, Jennifer Hudson is fellép az Oscar-gálán - jelentette be a műsor két producere, Craig Zadan és Neil Meron.

"Számos zenés betétet készítünk az Oscar-műsorhoz, és nagyon boldogok vagyunk, hogy barátunk, Jennifer Hudson adja elő az egyik számot" - idézte a producereket az amerikai filmakadémia honlapja.

Hudson nyolc éve a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját kapta a Dreamgirlsben nyújtott alakításáért. Egy évvel később a legjobb R&B album díját vehette át a Grammy-díjátadón.

A filmakadémia kedden arról is beszámolt, hogy az Oscar-díjak átadói között lesz Jennifer Aniston, Sienna Miller, David Oyelowo, Chris Pratt, John Travolta és Kerry Washington is.

A 87. Oscar-gálát február 22-én vasárnap rendezik meg a hollywoodi Dolby Színházban. A műsor házigazdája Neil Patrick Harris lesz. Az adást az ABC televízió élőben közvetíti és több mint kétszáz országban szintén sugározzák.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×