eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Káel Csaba: a továbblépés vezérfonala a közösségépítés

Tizedik évadát kezdte meg a Művészetek Palotája. Káel Csaba vezérigazgató szerint a sikerek arra kötelezik az intézményt, hogy fejlessze a párbeszédet a közönségével.

A Müpa tíz éve sikertörténet - mondta Káel Csaba vezérigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában. "A Zeneakadémia Liszt Ferenc téri épületének átadása után közel száz évvel jött létre a Művészetek Palotája, vagyis teremtődött meg az a lehetőség, hogy egy új formában otthont adjunk a XXI. század kultúrájának, a mi élő kultúránknak. Ehhez annak idején egy nagyon fontos összefogásra volt szükség, hogy végre legyen egy olyan hangversenytermünk, ahol olyan együtteseket, produkciókat is fogadhattunk, amit addig nem, mert a Zeneakadémia a XX. század elejének követelményeire volt felkészülve, mint koncertterem. A politikai döntéshozók bölcsessége hozta azt, hogy 2002-ben az akkori Orbán-kormány lerakta az alapkövét a Művészetek Palotájának és 2005. március 14-én megnyílhatott Közép-Európa első előadóművészeti központja."

A vezérigazgató szerint a világsztárok meghívása mellett komoly erőforrásokat kell fordítani a közönség bővítésére és igényeinek megismerésére. "A továbblépés vezérfonala az, hogy a közösségépítés folytatódjon. Érjünk el minél több embert, a párbeszédet erősítsük, folytassuk. Tegyük kíváncsivá magunkra az embereket, ezáltal tegyük kíváncsivá saját maguk iránt is őket. Ez egy nagyon fontos koncepció, ami egy komoly marketing és a mai kor információs csatornát használó párbeszédfolyam. Nem véletlen, hogy a Művészetek Palotája a legmodernebb technikai eszközökkel dolgozik."

Káel Csaba elmondta, hogy a tizedik évad alkalmából megújult a Művészetek Palotájának honlapja és egy, komplex - a hírlevéltől a kedvezménykártyáig sok mindent tartalmazó - ügyfélkapcsolati rendszert építettek ki a közönség figyelmének megragadására. "Európában elsőként létrehozott lehetőség, hogy HD stúdióban tudjuk a felvételeinket elkészíteni a különböző programjainkról, ehhez kiváló hangminőség is párosul."

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×