Káel Csaba: a továbblépés vezérfonala a közösségépítés

Infostart
2014. szeptember 12. 13:20
Tizedik évadát kezdte meg a Művészetek Palotája. Káel Csaba vezérigazgató szerint a sikerek arra kötelezik az intézményt, hogy fejlessze a párbeszédet a közönségével.

A Müpa tíz éve sikertörténet - mondta Káel Csaba vezérigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában. "A Zeneakadémia Liszt Ferenc téri épületének átadása után közel száz évvel jött létre a Művészetek Palotája, vagyis teremtődött meg az a lehetőség, hogy egy új formában otthont adjunk a XXI. század kultúrájának, a mi élő kultúránknak. Ehhez annak idején egy nagyon fontos összefogásra volt szükség, hogy végre legyen egy olyan hangversenytermünk, ahol olyan együtteseket, produkciókat is fogadhattunk, amit addig nem, mert a Zeneakadémia a XX. század elejének követelményeire volt felkészülve, mint koncertterem. A politikai döntéshozók bölcsessége hozta azt, hogy 2002-ben az akkori Orbán-kormány lerakta az alapkövét a Művészetek Palotájának és 2005. március 14-én megnyílhatott Közép-Európa első előadóművészeti központja."

A vezérigazgató szerint a világsztárok meghívása mellett komoly erőforrásokat kell fordítani a közönség bővítésére és igényeinek megismerésére. "A továbblépés vezérfonala az, hogy a közösségépítés folytatódjon. Érjünk el minél több embert, a párbeszédet erősítsük, folytassuk. Tegyük kíváncsivá magunkra az embereket, ezáltal tegyük kíváncsivá saját maguk iránt is őket. Ez egy nagyon fontos koncepció, ami egy komoly marketing és a mai kor információs csatornát használó párbeszédfolyam. Nem véletlen, hogy a Művészetek Palotája a legmodernebb technikai eszközökkel dolgozik."

Káel Csaba elmondta, hogy a tizedik évad alkalmából megújult a Művészetek Palotájának honlapja és egy, komplex - a hírlevéltől a kedvezménykártyáig sok mindent tartalmazó - ügyfélkapcsolati rendszert építettek ki a közönség figyelmének megragadására. "Európában elsőként létrehozott lehetőség, hogy HD stúdióban tudjuk a felvételeinket elkészíteni a különböző programjainkról, ehhez kiváló hangminőség is párosul."

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást