Egyre többen olvassák a kortárs alkotókat bemutató online magazint

Infostart
2012. július 7. 08:31
Még három hónapja sem működik, de már túl van 25 interjún a Secret-areas.com internetes magazin, amely csütörtökönként fényképes interjúkkal mutat be egy-egy jelentős kortárs művészt és lakókörnyezetét a képzőművészet, a zene az irodalom vagy a divat világából

Folyamatosan növekszik a látogatóink száma, és egyre több a külföldi olvasó is - mondta az InfoRádiónak a Secret-areas.com szerkesztője, akit kellemes meglepetésként ért, hogy már vannak művészek, divattervezők, akik maguk jelentkeznek az interjúra.

Miden helyszín más, mindenütt érződik az adott interjúalany stílusa, világa, az a mód, ahogy dolgozik - meséli Szűcs Júlia, aki hozzátette: bár a kérdések ugyanazok az alkotókhoz, mégis személyes jellegű információt kapunk a válaszokból.

A szakmai lapokban nem szereplő kérdéseket igyekeztek összeállítani, a fotókon pedig az vehető ki, hogy milyen rendszerben dolgoznak a művészek: van, aki nagy rendben, van , aki káoszban.

A szerkesztő a legemlékezetesebbnek a Budapest Bárral készült interjút tartja. A zenekar belvárosi próbatermébe mentek el, ahol "mintha belecsöppentünk volna egy nagy család életébe".

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást