eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Idén nem lesz Kapcsolat-koncert

Elmarad ebben az évben a budapesti T-Mobile Kapcsolat-koncert, Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei rendezvénye.

A főszervező Telekom döntését költségcsökkentési okok indokolják - közölte a cég, hozzátéve, hogy a zenei programok támogatása továbbra is a vállalat szponzorációjának kiemelt területe marad. A cég nem tartja kizártnak, hogy még jelentkezik hasonló kezdeményezéssel a jövőben.

A maga nemében egyedülálló kezdeményezésként jellemzett koncertet hagyományosan június 30-a környékén rendezték meg az elmúlt években a budapesti Felvonulási téren. Az ingyenes szabadtéri koncertnek számos magyar zenekar és előadó mellett olyan külföldi sztárfellépői voltak mint Sting, Elton John és Pink.

A könnyűzenei esemény évről évre százezreket vonzott, és a budapesti nyár egyik kiemelt eseményévé vált. Először 1997-ben rendezték meg a No Mercy amerikai együttes fellépésével, Sting, Elton John és Pink mellett többek közt olyan zenészek és együttesek szórakoztatták a közönséget, mint a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Lionel Richie, Bryan Adams, Santana, a Simply Red és Rod Stewart.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×