eur:
394.81
usd:
372.13
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Ki a gyerekek kedvenc színésze?

Adam Sandler amerikai színész lett a gyerekek kedvenc színésze az idei Nickelodeon Kids Choice díjátadó gálán, a kedvenc színésznőjüknek Kristen Stewartot választották a csatorna nézői.

Az amerikai first lady is megjelent a The Kids's Choice Awards szombati díjátadó ceremóniáján, hogy személyesen tüntesse ki Taylor Swift énekesnőt jótékonysági munkájáért. Michelle Obama A nagy segítség-díjat adta át a Nickelodeon gyermekcsatorna 25. gáláján Los Angelesben a gyerekeknek példát mutató és őket is karitatív tevékenységre ösztönző, kiemelkedő jótékonysági munka elismeréseként.

A popsztár az Egyesült Államok déli részén pusztító áradás és hurrikán áldozatainak megsegítésére gyűjtött 750 ezer dollárt, és több jótékonysági alapítvány munkájában is részt vesz.

Az online szavazás nyomán odaítélt díjak közül Justin Bieber nyerte el a kedvenc férfi énekes, míg Selena Gomez a kedvenc női énekes címet.

A díjátadó ceremóniát Will Smith vezette, és a műsorban felléptek olyan hírességek, mint Katy Perry és a One Direction brit fiúbanda.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×