eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Adele az év énekesnője

Az év legjobb előadójának választotta Adelét az amerikai Billboard zenei magazin.

A brit énekesnő olyan kollégáit utasította maga mögé, mint a második helyen végzett Rihanna és az őt követő Katy Perry, Lady Gaga és Lil Wayne. A magazin pénteken nyilvánosságra hozott ranglistája többek között az egyes előadók lemezeladásai, slágerlistán jegyzett számai és a rádiós sugárzási adatok alapján készült.

A tízes toplistára még sorrendben Bruno Mars, Nicki Minaj, Taylor Swift, Justin Bieber és végül Chris Brown került fel.

Adele szerelmi bánat ihlette 21 című albuma az Egyesült Államokban az év legkelendőbb korongja lett 4,8 millió példányos eladással. A lemezen található Rolling in the Deep című számot pedig az év legnépszerűbb dalaként emelte ki a Billboard magazin.


"Sikere valóban bíztató, mert azt mutatja, hogy van még helye a zeneiparban igazi, természetes tehetségeknek" - értékelte a 23 éves énekesnő teljesítményét Tye Comer, a Billboard.com szerkesztője. "Nincs feltétlen szükség extravagáns külsőre vagy csillogó videóra, a csodálatos hang és a megfelelő dal továbbra is emberek millióit tudja rabul ejteni" - fűzte hozzá.

A napokban hat Grammy-jelölést kapott énekesnő 21 című albumát, illetve Rolling In The Deep című számát választotta a 2011-es év legjobbjának az amerikai Rolling Stone magazin is.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×