Magyar dj-kel dolgozik Britney Spears

InfoRádió / MTI
2011. május 7. 08:00
A magyar Karmatronic nevű dj-formációt kérte fel Britney Spears, hogy készítse el új, Till The World Ends című dalának hivatalos remixét.

A Karmatronic pénteken közölte, hogy a remix elkészült, és nemsokára Magyarországon is hallható lesz, a Music Channel televíziós csatornán már látható a hivatalos videó klip.

A magyar dj-páros, az Olaszországban született, magyar származású Achilles Filippo Sparta és Krajczár Péter számos világsztárral dolgozott már együtt az elmúlt években.

"Korábban elkészítettük többek között Jennifer Lopez, Beyoncé, John Legend, a Pussycat Dolls és Kelly Rowland egy-egy slágerének hivatalos remixét is. Ezek a számok összesen több mint hatvan lemezen szerepelnek, most saját projekteken is dolgozunk, az elkövetkezendő időszakban várhatóan önálló albumunk is megjelenik majd" - mondták el. A Karmatronic 2006-ban Beyoncé Ring the Alarm című dalának remixével debütált a slágerlistákon.

Az idén harmincadik évét betöltő amerikai Britney Spears a popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője: eddig mintegy 150 millió hanghordozót adott el, 2005-ben Grammy-díjat kapott. Idén új albummal jelentkezett Femme Fatale címmel. 2004-ben Budapesten is fellépett.