Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Két vígjáték, egy krimi és egy horror a mozipremierek között

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy Richard Gere főszereplésével készült amerikai krimi, az Amelie csodálatos élete francia rendezőjének új vígjátéka és egy szürreális animációs film is szerepel a hét mozibemutatói között. A hét filmpremierjeit Dudás Viktor, a Vox Mozimagazin főszerkesztője jellemzi.
Brooklyn mélyén

r. Antoine Fugua sz. Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle, Wesley Snipes"A film legemlékezetesebb momentumai Wesley Snipeshoz köthetők. Az izgalmas és lélekbúvár krimit kedvelőknek ezt a filmet mindenképpen ajánlhatjuk."

Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás
r. Jean-Pierre Jeunet sz. Dany Boon

{{video:http://youtube.com/v/CYVGkjgNEU8}}


"Nem mondom, hogy ezen a filmen nem lehetne kellőképpen szórakozni, de az Amelie csodálatos élete rendezőjétől ennél egy picit többet vártunk."

9
r. Shane Acker"A filmnek egész fantasztikus látványvilága van, Shane Acker rendező ennek a kisfilm-változatával 2006-ban a legjobb animációs rövidfilm kategóriában Oscar-jelölést érdemelt."

Minden kút Rómába vezet
r. Mark Steven Johnson sz. Kristen Bell

{{video:http://youtube.com/v/4G0J6GC4Pbo}}


"Számomra már a film magyar címe is elrettentő. A rendező eddig képregényfilmekkel vetette észre magát, és ennek az alkotásnak a története is ostobácskára sikeredett, mindenki döntse el maga, hogy ezt a sziruposan csöpögő végkifejlettel ellátott filmet mindenképp meg kell-e néznie."

[Rec] 2
r. Paco Plaza, Jaume Balaqueró sz. Manuela Velasco, Ferran Terraza, Pablo Rosso"Igazi karfába kapaszkodós, a riogatást mesteri szinten űző horrorfilmmel állunk szemben."

Hanganyag: Oláh András