Tankcsapda: Minden jót!

Infostart
2010. április 14. 13:25
Tankcsapda-koncerttel kezd a nyitás előtti, nulladik napon a Zöld Pardon. A zenekar a "Minden jót" című albummal turnézik, ennek állomása a budapesti fellépés - mondta el az InfoRádiónak Lukács László, az együttes frontembere.

Jó ideje kerülgetik egymást a Tankcsapda és a Zöld Pardon szervezői. Ennek eredménye, hogy a zenekar szerda este itt tartja lemezbemutató turnéjának fővárosi koncertjét - mondta Lukács László.

Az együttes frontembere hozzátette: más zenekarokkal ellentétben ők nem egy nagy kaliberű helyszínen, presztizs-koncertként zenélnek Budapesten. Hanem egy kisebb szórakozóhelyet választottak, ami nagy kihívást jelent számukra.

Mivel a szabadtér miatt viszonylag korán, este tízkor kell befejezniük a muzsikálást, a program már délután öt órakor megkezdődik, mégpedig dedikálással - közölte a zenész. Hozzátette: ezután két előzenekar játszik nyoc óráig, majd következik a Tankcsapda.

Lukács László azt is elmondta, hogy a tavalyi, húsz éves jubileum után idén az új album bemutatására tették a hangsúlyt. Azt is elárulta, hogy miután őszig koncerteznek országszerte, szeptemberben kiadnak egy CD- és DVD-albumot a tavalyi évfordulón tartott előadásukból.

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást