Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Valóságshow, vámpírok és Jackie Chan a filmbemutatók közt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Jennifer Aniston és Gerard Butler új romantikus vígjátéka, Ethan Hawke vámpírhorrorja, Jackie Chan akciófilmje és a kibeszélő-showkat pellengérre állító új magyar alkotás is szerepel a hét mozipremierjei között. A filmek előzetesei mellett Dudás Viktor filmkritikus rövid értékeléseit olvashatják.
Daybreakers - A vámpírok kora


"A napjainkban népszerű vámpírtörténetek sikerét meglovagolva egy utópisztikus történetben Ethan Hawke a föld lakosságának jelentős részét vámpírrá változtató kór ellen veszi fel a harcot, mivel megmaradt emberiség a kihalás szélére került, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket..."

Exférj újratöltve

{{video:http://youtube.com/v/czXE0aALfek}}


"A utóbbi időben divatos "nemek harca" típusú cívódás kíván a film humorforrása lenni, de nem tartozik a legacélossabb romantikus vígjátékok közé. Elsőrandis filmnek még pont elmegy."

Kém a szomszédom"Ezzel a kisgyerekes vígjátékkal Jackie Chan-t is elérte a végzete, a filmben a Reszkessetek betörők és a Dennis, a komisz jelenetei köszönnek vissza, aminek most a kínai sztár a szenvedő alanya."

Czukor Show

{{video:http://youtube.com/v/1bQm9I8Nc1Y}}


"Az utóbbi évek egyik legjobb filmötlete; Dömötör Tamás író, rendező elsőfilmesként egy igen kiforrott színházi előadást vitt vászonra, amelyben a remek színészi alakítások ellensúlyozzák a film néhány gyengébb pillanatát."

Tapsvihar"A film egyértelműen Paprika Steen, a dogma-filmekből is ismert neves dán színésznő jutalomjátéka."

Ajami

{{video:http://youtube.com/v/9nA9zoM5rYE}}


"Emberi sorsok és tragédiák tükrében az Ajami magán hordozza azt a légkört, ami a Közel-Kelet hétköznapjait napjainkban - és már évtizedek óta folyamatosan - jellemzi."