eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Csonka András: Minden egyes nézőért meg kell küzdeni

Sikeresnek tartja a Művészetek Palotájának elmúlt öt évét az intézmény vezérigazgató-helyettese. Csonka András az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a kezdeti félelmek nem igazolódtak be.

A kezdeti időszak egyik nehézsége az volt, hogy úgy kellett beüzemeltetni az intézményt, hogy a közönség ebből semmit ne érezzen - mondta az InfoRádió Aréna cím műsorában az öt évvel ezelőtt megnyílt Művészetek Palotájának vezérigazgatója.

Csonka András hozzátette: az elején voltak olyan kihívások, amelyeket menet közben kellett megoldani, így például azt, hogy utólag kellett kialakítani a művészbüfét.

A másik nehézség az volt az igazgató szerint, hogy be kellett vezetni a köztudatba, és el kellett fogadtatni a létesítményt. Sok félelem volt ezzel kapcsolatban, hiszen többen úgy gondolták, nem lehet majd megtölteni az 1700 férőhelyes nagytermet. Erre az élet rácáfolt, mert majdnem minden koncert telt házzal megy - hangsúlyozta Csonka András.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek közönségszervezési gondok, mert minden egyes nézőért meg kell küzdeni - fűzte hozzá.

Hanganyag: Kocsonya Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×