Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Eastwooddal szívesebben szerepelnének az amerikaiak, mint Clooneyval

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az amerikaiak többsége még mindig tévén nézi kedvenc show-műsorát, és inkább szerepelne Clint Eastwooddal egy westernben, mint George Clooneyval egy romantikus komédiában - derült ki egy online közvélemény-kutatásból.

A 60 Minutes és a Vanity Fair közös havi országos felmérése azt mutatta, hogy a felnőtt válaszadók csaknem 70 százaléka tévékészülékén, a műsor eredeti adásidejében nézi meg, amire kíváncsi 20 százalékuk azonban elismerte, hogy élve a digitális rögzítés lehetőségével, később tekinti meg kedvenceit.

A fiatalok körében elterjedtebb a rögzítés, és szívesebben figyelik az interneten vagy iPod-on a kedvenc műsoraikat.

Az online szavazók 20 százaléka választotta Clint Eastwoodot filmpartnerének, amikor arra kérdeztek rá, hogy milyen filmben szeretnének szerepeli. George Clooney és Cameron Diaz kissé lemaradva, 18 százalékot szerzett a románccal, mögöttük Will Smith végzett az akciófilmmel, Will Farrell a komédiával és Meryl Streep a drámával.

Az újévi fogadalmakra térve a válaszolók 90 százaléka állította, hogy idén biztosan több időt tölt majd a családjával, és ugyanennyien szánták el magukat, hogy időben befizetik az adót.

A súlyfölösleg ledolgozása azonban csak 60 százalékot izgatott, és még annyit sem a dohányzásról való leszokás.

A megkérdezett amerikaiak 30 százaléka az emberek gondolataiban szeretne olvasni, ha szuperképessége lenne, 19 százalékuk a repülést választaná, 13 százalékuk pedig láthatatlanná válna.

Egy komolyabb témára térve több mint a válaszolók fele ítélte meg úgy, hogy a szeptember 11-i merényletek elkövetőinek tárgyalása nem növelné a biztonsági kockázatot New Yorkra nézve.