Ugrálós évzárást ígér a Quimby

Infostart
2009. december 17. 20:06
Szombat este tartja hagyományos évzáró koncertjét a Quimby a Petőfi Csarnokban. A zenekar a napokban jelentette meg legújabb, Lármagyűjtögető című lemezét, amelyen három új szám mellett korábbi dalaik új feldolgozásai és koncertvideók is megtalálhatók.

Tempós, rock and rollos évzáró koncertet ígér a Petőfi Csarnokba látogatóknak a Quimby, amely új számokat és az örökzöld kedvenceket is eljátssza majd december 19-én. Varga Livius, a zenekar egyik alapító tagja az InfoRádiónak azt mondta: a finomabb hangvételű dalokat az újévi Varázszenére, illetve a színházi fellépésekre tartogatják.

Az együttes legújabb kiadványa egy héttel ezelőtt jelent meg, amelyben egy átdolgozott  régi, illetve új dalokat is tartalmazó CD mellett ott egy DVD is - erre három, képben és hangban is rögzített koncertjük repertoárjából válogattak dalokat.

A színházi fellépéseket sem hanyagolja el a zenekar: tavasztól a csendesebb dalaikból, effektszerű hang- és képhatások, valamint kisebb jelenetek sorozatából összeálló Quimby Teátrum című előadás második részével turnézik majd az együttes - fűzte hozzá Varga Livius.

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást